kotitekoinen vinkkejä hallita hiustenlähtö - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Olet kammata hiukset tai käy kätensä läpi ja yhtäkkiä on tunne, että menee lopulta menee kalju, ottaen huomioon määrä lanka, joka irtoaa päänahan. Hiustenlähtö on yhteinen ongelma useimmille naisille, ja on mitä erilaisimmista syistä. emotionaalisia, hormonaaliset ongelmat, elintarvikkeiden ja jopa geneettinen järjestys ovat liittyneet hänen asiantuntijoita. Lisäksi jotkut asiantuntijat sanovat, että tekijät, kuten saasteet ja liiallinen altistuminen auringon myös vaikuttaa kielteisesti.

Joka kärsii hiustenlähtö on hyvin hankala hallita sitä. Kuitenkin jotkut turvaohjeita voi merkittävästi vähentää ongelmaa.

Voima inkivääri

Tämä root on stimuloiva aineita, pystyy pysäyttämään hiustenlähtöä ja muita ongelmia, kuten hilsettä. Voit käyttää sitä oikealla tavalla, voit säännöllisesti sisällyttää inkivääri ruokavalioosi, tai valita paikalliseen käyttöön, eli ulkoiseen.

Tätä varten raasta joitakin inkivääri ja sekoita seesamiöljy - jos sinulla ei ole, että käytettävissä öljy, oliiviöljyä. Siirtää päänahassa, tahnaa ja jätetään se vaikuttaa noin kymmenen minuuttia. Pese hiukset normaalisti.

B12

B12-vitamiini auttaa tuotannon punasoluja, niin tärkeää verenkiertoa. Puute tämän vitamiinin on lähinnä ihmisiä, joilla on ensisijaisesti kasvisruoka, mutta ei pelkästään niitä.

Take B12 on välttämätön niille, jotka haluavat taistella hiustenlähtöä. Tämä vitamiini on saatavilla muodossa ravintolisien tai jopa kapseleita - ja, on luonnollista, helposti löydettävissä.

Yhdistelmä öljyt

Mottona on nesteytyksestä. Tässä kodikas ja yksinkertainen resepti, tarvitset kymmenen tippaa laventeli öljyä, kymmenen tippaa rosmariini öljyä, viisi tippaa basilikaöljy, kaksi ruokalusikallista jojobaöljyä keittoa ja puoli kupillista manteliöljyä. Sekoita kaikki ja soveltaa päänahassa, jättää toimimaan 20 minuuttia ja pestä hiukset normaalisti silloin.

vihreä tee

Tunnettu detoxifying ominaisuuksia, vihreä tee auttaa poistamaan haitallisia aineita kehosta ja siten vähentää hiustenlähtöä. Hoitona juomassa teetä päivittäin vähintään kahdesti päivässä. Vaikka tulokset ovat hieman hitaampia, varmasti näkyvät.

care Brush

Kampaus hiukset jälkeen kylpy on houkuttelevaa, ja koska olemme tottuneet tämä rituaali, se näyttää melkein loogiselta. Mutta tämä yksinkertainen ele voi pahentaa ongelmaa hiustenlähtö. Märkä johdot tulevat taipuvaisempia särkyminen. Jos et voi hallita, käytä kampaa - eikä harjaa - untangle märkä säikeitä.

Hunajaa ja aloe vera

Aloe vera on monia hyödyllisiä ominaisuuksia hiukset. Yksi on voimakas liittolainen syksyllä. Vain kaapia eräänlainen "geeli" sisältämät lehdet ja sekoita hieman hunajaa. Levitä tuloksena pasta päänahkaan, hierovat kevyesti. Anna seistä 20 minuuttia ja pese johdot normaalisti.