Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Ei ole totta, että kun vuodet kuluvat, sinun täytyy viettää enemmän ja enemmän meikkiä kattamaan vanha sanonta merkkejä. Päinvastoin! Paljon parempi on oppia arvostamaan kasvot jokaisessa elämänvaiheessa.

Secret tehdä täydellinen meikki aikuiselle iholle ei ensisijaisesti ajateltava. Tasapaino käytettyjen tuotteiden ja pehmeyttä värit luovat harmonisen vaikutuksen ja jättää merkitty ihon tai muiden ratista.

Pienellä hoitoa ja huomiota omilla ominaisuuksia ja erityisesti yksityiskohtia kasvot, voit olla varma, että meikki voi jättää sinut vieläkin kauniimpi, iästä!

5 Vinkkejä asiantuntija seurata ilman pelkoa

Ei enää kysymyksiä haettaessa meikkiä ikääntyvälle iholle! Meikkitaiteilija Carolina Machado kertoo joitakin temppuja asettaa aika meikki:

 1. Tuotevalikoimaa on erittäin tärkeää. Iän myötä iho on taipumus saada hieman kuivempaa kuin se oli ennen, joten investoida merkkeihin, joiden kosteuttava tekijä on ihanteellinen. Välttää jauhe emäksiä ja kuiva kansi.
 2. Myös etsiä tuotteita, jotka tarjoavat luonnollisen vaikutuksen tai valaisin, tasoittaa ja kirkastaa kasvoja ja minimoida juonteita ja syvemmälle rypyt.
 3. Missä iässä tahansa, silmien alue on ohuin alue kasvot, ja ansaitsee huolellisesti! Siksi hyvin maskeeraaja osoittaa käytön alukkeen tai kosteusvoidetta tässä paikassa, aina kulkee ennen kuin peitevoide.
 4. Mitä tulee varjossa, mieluummin käyttää silkinpehmeä varjoja, jotka eivät pisteet paljon. Hohtavan ja läpinäkymätön voi olla vaikutusta ei ole niin cool aikuiselle iholle, sillä huomiota herättämättä liikaa ja pisteet rypyt.
 5. Ja jos haluat tumma huulipuna, siellä ei voi käyttää! Carolina Machado sanoo, että se myytti, että se jättää naisen vanhempien ulkonäköä. "Jos se sisältyy kevyt, harmoninen ja hyvin rakennettu koostumus, on tyylikäs rohkeampi jalanjälki!"

Askel askeleelta: neutraaliksi ikääntyvälle iholle

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Seuraamalla vihjeitä meikkitaiteilija Carolina Machado, oppia tekemään täydellisen meikki aikuiselle iholle:

Lue myös: 10 Kaunis meikki yhdistelmiä saada sinut pois perusasiat

 1. Ensimmäinen askel, aina, puhdas ja kosteuttaa! Pese kasvosi, kuivaa ja soveltaa kosteusvoidetta kasvoihin. Caprice silmien alueella.
 2. Jälkeen kosteuttava, on silti tärkeää saada pohjamaali, joka jättää ihon pehmeämmän ja pehmentää ihohuokosia.
 3. tuntia vuorokaudessa! Valita kevyt ja sileä pinta - netto yleensä nämä ominaisuudet. Jotkut emäkset myös aurinkosuoja ja anti-aging tekijä, ja on edelleen merkitty! Levitä paineettomasti harjalla.
 4. Sillä peitevoide, sovelletaan pieniä määriä ihon ja levittää antaa kevyillä sormillaan. Tämä antaa [tasaisempi pinta ja tasainen kerros.
 5. Silmäripset, naamio kerros on aina tervetullutta! Valitse ripsiväri, joka tuo esiin, mitä haluat (lisää volyymia, silmäripsien pidentyminen) ja välittää yläripsiä.
 6. Älä unohda huulet! Miten tehdä silmään on pehmeä, voit valita värin haluat parhaiten suun. vaaleanpunainen ja koralli ovat erittäin hyvin ja ovat aina hyvä vaihtoehto.
 7. Lopuksi, miksi ei corzinha posket? Valitse punastumaan sävyjä vaaleanpunainen tai persikka ja viettää vähän poskissa. Hänen meikki on valmis!

Meikkausoppaat kypsälle iholle

Tarkista käytännössä miten kauniita merkkeihin luotu erityisesti kypsälle iholle:

Meikki kypsälle iholle mummoni Ba Ferrazzo

Vietettyään kosteusvoide koko kasvot, Ba Ferrazzo näyttää miten työskennellä kulmakarvojen samoin. tietty kyky tehdä varten kulmakarvat on välttämätöntä, mutta lopputulos on mahtava!

Meikkitutorial Äitienpäivä Goes By Juliana

Äiti bloggaaja Juliana Góes pelännyt ryhtyä merkittävä Super meikki! Vaikka tumma huulipuna ja silmien hyvin muotoiltu, merkki ei ollut raskas ja vaikea tehdä on keskimäärin.

Tumma meikki kypsälle iholle, Telma Castro Silva

Tässä videossa meikkitaiteilija käyttää tuotteiden erottua ja arvoa erityisesti ruskea ja musta nahat. Mukava yksityiskohta on se, että se käyttää peitevoide silmäluomien myös, hyvää tasainen kerros.

Tee aikuiselle naiselle Alice Salazar

Merkki Tämän videon sopii niille, jotka haluavat kevyempi ilme ja hienostunut samanaikaisesti. Salaisuus on jälleen hyvin valmistella iho, mutta ilme on helppo saavuttaa ja kaunis!

Lue myös: Kuinka meikkaus ei näyttämään olet pukeutunut meikkiä

Inspirations kaunis meikki kypsälle iholle

Inspiroidu bloggaajia ja bloggaajia äidit tehdä kauniita merkkeihin vastaavat tyyliin!päivä meikki

päivä meikki

Michelle Mayrink

Michelle Mayrink

Juliana Góes

Lue myös: Opi tehdä kevyt ja kaunis meikki

Juliana Góes

vaaleanpunainen Swindler

vaaleanpunainen Swindler

päivä meikki

päivä meikki

Lue myös: Miten rakentaa perus meikki pakki

ostettu kauneus

ostettu kauneus

Chic Make

Chic Make

jokainen Urban

jokainen Urban

Marcela Feitosa

Marcela Feitosa

Babaloo Make Up

Babaloo Make Up

Niina Secrets

Niina Secrets

Supervaidosa

Supervaidosa

Älä tehdä aikuiselle iholle ei ole vaikeaa, sinun tarvitsee vain antaa sen ansaitseman huomion äläkä pidä pelkoa uskallusta.