Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Tärkein meikki on yksi käyttää päivällä, koska se on käyntikortti kasvosi. Samalla, se voi olla monimutkaisempaa, koska se vaatii hyvä pigmentti ja pitäisi pystyä kestää koko päivän, jopa käyttää, kosteus jne

Myös tehdään aamulla, se kilpailee aikaa nukkua, aamiainen ja liikenne, mikä hankaloittaa prosessia. Siksi on tärkeää tietää ihanteellinen meikki tilaisuudessa. Tämä estää virheet, mikä säästää aikaa.

Kasvot päivällä on kevyt ja luonnollinen. Sen sijaan, että tumma, raskas silmät kuin yö, ajatus on parantaa jälkiä punastumaan ja huulipunaa värejä mukaan ihon sävyä tai kunnes se työ, jota olet osa ympäristöä.

Meikkitaiteilija Lili Borges Mondek antaa ihanteellinen meikkaus vinkkejä päivä: mistä käytännön soveltuvuuteen ihon sävyä. Katso vinkkejä alla ja kestää muutaman minuutin kuluttua päivä saada vieläkin kauniimpi.

6 vinkkejä nopeuttaa tehdä päivittäisessä

Opi säästää aikaa luopumatta kaunis meikki ja valmis päivittäin:

Lue myös: 10 meikki ideoita käyttää osuessaan laiskuus

  1. Käytä mahdollisimman monta tuotetta kuin voit sormilla ja anna harjojen vain siitä mitä ei voi välttää, koska blush (jos jauheena) sekä linjaliikennettä;
  2. Kokoa pakki olennaisten tuotteiden ja aina jättää pussiin tai autossa korjailla tarvittaessa;
  3. Aina yrittää nukkua hyvin. Rennompi kasvot seuraavana päivänä tarvitsevat vähemmän meikkiä, eli vähemmän aikaa;
  4. Suosi kerma tuotteita, koska ne ovat käytännöllisiä ja antaa luonnollisen lopputuloksen iholle;
  5. Ole monitoimilaitteiden, kuten BB Cream, joka voi korvata säätiö, jauhe ja jopa peitevoide;
  6. Maski ripsien täydentää ilmettä ja on yksinkertaisempi käyttää kuin liner, esim. Sen lisäksi, että hyvä temppu välttää nukkumassa kasvot.

Ihanteellinen meikki jokaisen ihon sävyä

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

"Riippumatta hiusten väri, pohjan meikki on ihonvärin," osoittaa ammattilainen. Löytää sävy, testaa kaulan ja leuka. Sitten katso vinkit ja seuraa ehdotuksia, jotta paras valinta:

selkeät iho meikki

Rakkaaksi kasvonsa punastumaan, jotta se olisi punaposkinen ja terveen näköisiä. "Rosa ikäinen, persikka ja koralli yleensä hyvältä", ehdottaa ammattilainen. Lisäksi vaaleampi iho vaativat huomiota ulkoasua ei saada liian vahva ja raskas päivä. Silmälle alue, välttää sinisiä sävyjä, vihreä ja harmaa, ja mieluummin ruskea, helmiä ja ruusu. Suussa, tekstuuri matta huulipuna vaaleanpunainen ja punainen väri ovat suuria valintoja. Tutustu opetusohjelma voit kopioida sen tehdä päivittäin:

Meikkejä ruskettunut iho

Brown nahat yleensä kellertävä. Mukaan meikkaaja, "tässä tapauksessa on hyvä valita lämpimämpi ja tummia sävyjä." Vetoa sinisiä sävyjä, ruskea, musta ja viiniä. Tahra edessä, investoida punastuu terrakotta, pronssin ja persikka. Suu, mieluummin tummia sävyjä: "Aivan selvä huulipunaa ruskettunut iho liiaksi," lisää Lili. Blogger Juliana Goes annetaan vinkkejä ja opettaa helppo vaihtoehto sinulle kopioida:

Lue myös: 10 temppuja meikki että jokaisen naisen tulisi tietää

Meikkejä musta iho

Parantaa musta iho, salaisuus on valaista sitä. "Bet pohjassa tai ihonvärinsä jauhetta ei varjostaa" viittaa Borges. Väärinkäyttö kultaa, ruskean ja mustan sävyjä, ja paeta sinisiä ja vihreitä, jotka ovat hyvin raskaita, etenkin päivä. Punastuu olisi sujuvaa, vaaleanpunainen tai persikka. Suussa, se on sama vihje ruskeaa. Tutustu ehdotuksia ja vinkkejä bloggaajia Bru Pacific ja Cris Sousa:

Muista, että ajatus on aina arvostavat kasvot, korostaen ominaisuuksia. Muista myös, että häivääkään arvoinen testi iholle ennen. Tärkeintä on tunnet kaunis ja mukava, mitä käytät.

Tekee innostaa

Inspiroidu kuvia alla raze ja väärinkäyttö luovuuttaan ajoissa meikki, vastaavat sävyjä ja yhdenmukaistaa kasvot:

Kuva: toisto / perhosia Portfolio

Lue myös: Opi tehdä kevyt ja kaunis meikki

Kuva: toisto / perhosia Portfolio

Kuva: toisto / Camila Coelho

Kuva: toisto / Camila Coelho

Kuva: toisto / Juliana Goes

Kuva: toisto / Juliana Goes

Lue myös: Miten kaunis meikki vain 5 kohdetta

Kuva: toisto / Vain Lia

Kuva: toisto / Vain Lia

Kuva: toisto / Diva Things

Kuva: toisto / Diva Things

Kuva: toisto / Miss Jessica Harlow

Kuva: toisto / Miss Jessica Harlow

Kuva: toisto / Le kauneus tyttö

Kuva: toisto / Le kauneus tyttö

Kuva: toisto / Clothed Paljon

Kuva: toisto / Clothed Paljon

Kuva: toisto / kill-Joy

Kuva: toisto / kill-Joy

Tunne kaunis on tärkeää saada hyvä päivä ja meikki voi olla suuri liittolainen tällä kertaa jos se tekee sinusta tuntuu hyvältä. Sisällyttämään nämä vinkit Ota tavaksi ja kolahtaa!