Miten punos: 10 videota askel askeleelta tehdä kotona - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Punokset ovat kaikkialla! Ei ole väliä kausi, tämä kampaus pääksi poikaset ja esiintyy sekä perustuotanto päivittäisessä kuin kiitoteiden ja punaiset matot.

Koska ne ovat niin monipuolisia, punokset koskaan mene pois muodista. Ja parasta on, että ne voidaan rekonstruoida jokaisen kampauksen ja yhdistää mitä erilaisimpia tyylejä ja otteeseen.

Jos etsit inspiraatiota tehdä oman punos, Tarkista alla top 10 opetusohjelmia katsella, oppia ja käytännössä jo!

1. Sisäänrakennettu Braid

Ilman suurempia ponnistuksia, punos voi ottaa riisuttu ilmaa ja jättää enää tyylikäs. Lisäksi hyvin tehty punos on perusta oppimisen miten tehdä kaikkein laatia punottu. Vuonna videon alla, Karol Pinheiro kesä Capricho, opettaa miten.

2. Herringbone

Kalanruotokuvioinen punos on yksinkertaisempi kuin miltä se näyttää ja se saattaa voimaan superbonito kiharoina! Lisäksi, että mahdollisuus käyttää sitä päivittäin, tämä kampauksen on suuri juhlissa ja klubeilla. Seuraavassa opetusohjelmassa bloggaaja Camila Coelho opettaa miten. Tarkista!

3. 3D Braid

Tämä punos on moderni ja on superdiferente vaikutus! Se on tämä nimi, koska se ei ole tasainen, kuten useimmat punokset. Se on samaa mieltä joka puolelta! On parasta, että sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Opetusohjelman, Blogger Graci Belli opettaa miten.

4. Kreikan Braid

Tämä kampauksen on "väärä braiding" koska näin, et kutoa todellinen karva. Parasta on, että se on erittäin helppo tehdä ja on armo! Tutustu opetusohjelma tekemät bloggaaja Nina salaisuuksia.

5. Braid rakennettu hapsut

Entä antaa romanttinen ilmaa lanka? Punos marginaalisia on kaunis ja on erittäin herkkä. Vuonna videon alla, bloggaaja Scarlet Manali selitetään askel askeleelta.

6. Tiara punos

Visuaalinen riisuttu, mutta jossa on kierre, veto punottu tiara. Sinun ei tarvitse paljon taitoa tehdä, ja on charmia! Tässä videossa bloggaaja Julia Petit näyttää kuinka.

7. upotettu punoksen riisuttu

Tämä punos on hyvin samanlainen kuin yhteisen sisäänrakennettu, ainoa ero on, että se on enemmän soltinha. Vaikutus on moderninho ja hyvin kaunis. Oppia tekemään, katso seuraava video, teki Jennifer bloggaaja.

8. Kaksi palmikot

Tämän kampauksen, jossa on kaksi palmikot, on hyvä tapa vaihdella yleisin punos. Se voi olla vaikeampi vähän aikaa tehdä, mutta vaivan arvoista, koska tulos on kaunis! Seuraa askel askeleelta Mariah valmistettu bloggaaja.

9. punos CSS

Putous punos on Superbonita kanssa kampauksen kasvot piirretään. Se tuntuu vaikea tehdä, mutta se ei ole! Seuraavassa opetusohjelmassa bloggaaja Fernanda Cezima opettaa miten.

10. Koksi kanssa punos niskassa

Lopuksi, seuraava video yhdistää kaksi suuntausta, että kaikki rakastavat: koksin ja punokset. Se on moderni kampauksen kanssa punos niskassa, ja se on hyvä eri yhteyksissä! Katso askel askeleelta tekemät bloggaaja Julia Petit.

Ja sitten, kuten ehdotuksia? Nyt vain valita suosikki ja aloittaa koulutuksen! Ennen kuin teet punos, pitää silmällä seuraavia vinkkejä, jotta hän vieläkin täydellinen:

  • Ennen punos, hiukset on oltava puhdas, kammattu ja harjattu. Sen lisäksi, että käsittelyn helppouden, tämä takaa entistä kauniin lopputuloksen.
  • Kun olet valmis punontaa käyttää hiuslakkaa varmistaa, että johdot ovat paikoillaan pidempään.
  • Enemmän laaja ja löysä ovat lukot, kaikkein riisuttu on kampauksen. Ohuempi, herkemmät Tuleeko punos.