Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

paksu, kova johdot kesyttää, kuiva ja paljon tilavuus, nämä ovat joitakin ominaisuuksia tukka. Kuka omistaa täynnä kiharat kiharoina tietää tehdä niistä kauniita, sammutettua ja luonnollisen ulkonäön, et voi laiminlyödä huoltoa.

Siksi erosimme vinkkejä miten hoitaa tukka oikein. Opit pestä johdot tiettyihin tuotteisiin, investoida nesteytys ja säilyttää optimaalisen leikkaus tekee eron ja rikkomatta, oppia, miten voit käyttää kuivurissa paloittelu kiharat ja poistumatta hiukset karkeutta.

Ihanteellinen haircut

Hyvä leikkaus on tärkeää pitää kaunis tukka. Voit lyödä vetoa leikkaus uudempiin tukka ja seuraa muotivirtaukset, onko johdot ovat pitkiä tai lyhyempiä.

Mutta tämä, valita malli, joka kunnioittaa muoto teidän kasvot ja varsinkin hiuksia leikata.

Hieno ja runsas tukka, ratkaisu on antaa leikkaus suurimmillaan sivuilla jakaa tilavuuden koko pään. Mitä tukka paksut hiukset, paras leikkaus on kokonaisluku huipentui epätasaista lankaa, joka antaa enemmän liikettä ja keveyttä.

Sopivan tuotteen tekee eron

Shampoot, hoitoaineet ja erityinen kosteusvoiteita tukka on ainesosia, jotka auttavat pitämään kesytetty johdot, pehmeä ja liikkumiselle. Näitä ovat sheavoita ja avokado öljyä. Jos ongelma on tilavuus johdot, älä hylkää käyttöä jätettävää kerma. Levitä tuote vielä kostea tresses antaa lomakkeita täydellinen kiharat.

Yö nesteytys ilman huuhtelua suositellaan erityisesti niille, jotka ovat kuivia tai kemiallisesti käsitellyt hiukset. Tuotteen on muotoiltu hoitoon johdot nukkuessa, joten ei tarvitse pelätä heräämässä hiukset rasvaisuutta, saati värilliset koko tyyny.

Hydraation johdot on välttämätöntä

Invest in kosteuttavaa tehneet hyvin pitämään aina terve ja kiiltävä TRESSES. Ihanteellinen on nesteytyksestä tukka 15 vuorokauden välein tai kerran viikossa, jos johdot ovat pahoin vaurioituneet. Suosi kosteuttava naamio, joka on lanoliinia, sheavoita, keratiini tai pantenoli kaavassa.

Voit tehdä kotitekoinen nesteytys tukka erityisiä voiteet osti kosmetiikkamyymälä tai valmistaa oman kotitekoisia maskin.

Miten lopettaa frizz vuonna tukka

Torjumiseksi karkeutta ongelma tukka, jotta kampaus johdot, kun ne ovat kuivia. On edullista erottaa niput aina puinen kampa, sitten soveltaa korjaavat silikoni vihjeitä juurta kohti hiusten pituus ja vaivaamalla käsin johtoja.

Miten kuivaa hiukset ilman paloittelu kiharat

Kuivaimen voi olla suuri liittolainen ja suoristaa kihara johdot, mutta salaisuus antaa hiusten luonnollisen ilmeen eikä hajottaa kiharat, on käyttää diffuusorin. Pala asennettu kuivausilman poistumisen jakaa ilmaa homogeeninen ja kuivat hiukset lämpöä. Koska lämpö leviää, alkuperäisen muodon klusterien säilyy.

Pesun ja untangle hiukset, levitä hiuksiin jätettävä voide, murskata lukot käsin. Sitten, kytke kuivaimen alemmassa lämpötilassa, aseta suurin mahdollinen tilavuutta hiukset ja jättää hiukset diffuusorin seistä kunnes se on täysin kuiva.