koristeltu kynnet: 10 videoita voit rock tekniikka - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Sisällä naisen maailmankaikkeus, inspiraatio koskaan sattuu! Useimmat naiset rakastavat etsiä internetistä kampauksen vihjeitä, meikki ja kynsilakka. Ja kun ajatus todella vetoaa, miksi ei toteuttaa sitä käytännössä?!

Tutorials saatavilla YouTubessa tehneet erittäin onnistunut joukossa niitä, koska ne osoittavat askel askeleelta kunkin tuotannon. Se on helppo oppia ja tehdä kotona (koska se ei joka päivä, että naiset voivat viettää tuntikausia salonki).

Mitä tulee kauneutta kynnet, on olemassa monia vaihtoehtoja innovoida tänään. Päivitetyt versiot ranskalainen tyttö, "ainoa lapsi", joka antaa näkyvyyttä yhden naulan, kimaltelee jne

Alla näet valikoima videoita, jotka osoittavat eri tavalla koristella kynnet käsissä:

1. Nail sokeri - Leila Ramos

Leila Ramos opettaa soittaa kynsien sokeria, jotka ovat onnistuneet naisilla, jotka haluavat innovoida. Käytetty materiaali on samanlainen kuin hyvin pieni kimalteisiin, joka tunnetaan nimellä "vale sokeri". Opi kaikki yksityiskohdat video:

2. leopardi kynnet - Isabella Fernandes

Rakenteessa Leopard on läsnä vaatteita, kenkiä ja asusteita monille naisille. Kynsien ei voisi olla toisin. Sillä ihailijoita eläinten tulostaa, video Isabella Fernandes, jossa on esitetty vaihe vaiheelta kynsien Leopard on suuri vihje:

3. Kynnet koristeltu piikit - Angélica Martins

Vuonna video, Blogger Angélica Martins näyttää miten piikkejä (pallot) koristella nauloja. Lähtö:

4. Kynnet koristeltu sateenkaaren hajota - Leila Ramos

Vuonna video, Leila Ramos osoittaa askel-askeleelta kynsien koristeltu sateenkaaren vaikutus. Toinen vaihtoehto naisille, jotka haluavat innovoida tuotantoon kynnet:

5. Kynnet hajoavat - Niina Secrets

Niina Secrets näyttää, miten tehdä puhelu "Ombre kynsien" vaaleanpunainen kynsilakka ja oranssi. Tutustu askel-askeleelta ja tehdä kotona suosikki värejä:

6. sininen kynnet Leopardin yksityiskohdat - Leila Ramos

Tässä videossa Leila Ramos ottaa toinen ajatus: yhdistää sininen asteikko Leopardin yksityiskohtia. Tutustu askel askeleelta:

7. Nails glitter - Raquel Minelli

Raquel Minelli esittää askel-askeleelta näyttää nämä kynnet glitter. Se on ainutlaatuinen vaihtoehto rohkeampia naisille. Blogger käyttää videota kahdenlaisia ​​lasitteet, ja kimallus kynsien, extrabrilho, harjat ja nauhat. Tuntuu monimutkaisempi prosessi, mutta opetusohjelma on helppo oppia:

8. Nail koristeltu Domino - Evelin Brito

Tässä videossa Evelin Brito opettaa miten tehdä kynnet domino pieniksi palasiksi koristeluun. Tausta on musta, ja valkoisen kangas maali on, että se antaa tulevan piirustuksiin. Tutustu askel askeleelta:

9. keula kynnet - Thalita Santis

Naisille / tytöt, jotka haluavat näyttää herkempää käsiä, mutta samaan aikaan eri ajatus naulojen keula suunnittelu on hyvä vaihtoehto. Opetusohjelman, Thalita Santis osoittaa askel-askeleelta:

10. Nail ainoa lapsensa muhkeat punainen - Bruna Evelyn

Enemmän huomaamaton naisia, mutta joskus mukava innovoimaan aikaa tehdä taas kärki on panostaa kynsien ainoa lapsi muhkeat. Tässä videossa Bruna Evelyn opettaa askel askeleelta:

Kuten vinkkejä? Vain seurata videoita ja tehdä kotona!