Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Yksi yhteisten tavoitteiden meikki on kiinnittää huomiota silmiin. Värekarvojen ovat paljon tästä prosessista: enää, kaareva ja tilaa vieviä, näkyvämpi on ulkoasua.

Auttamaan tässä tehtävässä, useita tuotteita on kehitetty ja tehdä kaikki ero - silmäripsien naamio kaikenlaista, ripsien kiharrin, fake silmäripset. Mutta emme ole aina saatavilla koko ajan (tai kärsivällisyyttä) tarvitaan hyödyntää täyteläinen silmäripset. Ja jos unelma on herätä joka päivä pitkä, runsas ripset ilman ripsiväriä, ripsien pidennys voi olla hyvä tapa saavuttaa mitä haluat.

Pidentäminen silmäripsien on menettely, joka lupaa lähteä pidempään ja tilavuus ripset. Erona on, että tekniikka on entistä luonnollinen seuraus, kun taas "näyttää meikit", ja on pysyvämpi kuin mikään muu tuote: vaikutus ulottuu kestää viikkoja.

"Suurin etu on se, että venytys, ei ole niin välttämätöntä käyttää ripsiväri tai vääriä silmäripsien. Lisäksi ilme on paljon arvostetaan "sanoo Claudia Fonseca, ammatti Walterin Coiffeur Rio Grande. Ammatillinen osoittaa venytys niille, joilla on hyvin lyhyt ripset", mutta haluaa parantaa ulkonäköä päässä ripset. "

Menettely on yksityiskohtainen ja perusteellinen, mutta se ei ole iso juttu, ja on yhä suositumpaa, mikä tekee siitä ole vaikea löytää hotelli, joka tarjoaa tätä palvelua millään alueella.

Lue myös: 10 Kaunis meikki yhdistelmiä saada sinut pois perusasiat

Tässä asiassa löydät vinkkejä ja selvennetään kysymyksiä pidentämällä silmäripset, ja tarkista kuvia tulosten ja opetusohjelmia tehdä merkittävimmistä ripsiä kotona.

Tyyppisiä venytys silmäripset

Kuva: Getty Images

Kuva: Getty Images

Jos olet päättänyt tehdä venyttämällä ripset, ensimmäinen askel on valita, mitä vaikutuksia etsit, jotka vaikuttavat valintaan tyypin venyttely: lopullinen vaikutus on tärkein ero toteutustavat.

Kuten käytetyille materiaaleille ei ole eroja. Venyttely on tehty langoista, jotka jäljittelevät luonnollisen silmäripset, yleensä valmistettu kevyitä materiaaleja, kuten silkkiä tai minkki. Nämä johdot on asetettu pitkin luonnon ripsien tietyn liima tätä menettelyä - joka ei ole sama, jota käytetään soveltaa vääriä silmäripsien - ja apua pinseteillä.

Kaikille toimii, on tärkeää saada ammattitaitoista ja luotettavaa. "Se on hyvin herkkä työ herkällä alueella, olla varovainen ja vastaa hyvän tuloksen", sanoi Fonseca.

On varmistettava, että ammattilainen on koulutettu, Claudia Aguiar Korsikan Studio kulmakarvojen suunnittelija, kiinnittää huomiota toinen asia, joka ei pidä unohtaa: "se on tärkeää käyttää laadukkaita tuotteita." Muista varmistaa, että valittu sivusto käyttää hyviä tuotteita - eikä vain synteettisiä ripsiä on tarkistettava, mutta myös liima!

Lue myös: 10 käskyä löytää ihanteellisen varjossa silmäripset sinulle

Tutustu päätyyppiä venyttely ripsien löytyi Brasiliasta.

lanka venytys lanka

Venytys johto lanka on tunnetuin tyyppi ripsien pidennys. Tässä tekniikassa, koskee synteettisen langan kerrallaan, kunkin luonnollisen silmäripset. On mahdollista valita joko soveltamalla synteettisen silmäripsien koko pituudelta kannen ja soveltamalla vain loppuun asti, riippuen halutusta vaikutuksesta ja koko luonnollisen silmäripset.

Venyttely Venäjän tilavuus

Venäjän volyymi venytys tekniikka sopii erityisesti niille, jotka haluavat korostaa ja dramaattinen vaikutus silmäripset. Tässä, toisin kuin sovellettaessa synteettisen ripsien jokaisen luonnollisen ripsien sovelletaan erilaisia ​​synteettisiä vierekkäin luonnollisen ripsien. Riippuen halutusta vaikutuksesta, on mahdollista soveltaa kahta on kuusi kierteet kerrallaan. Näin ollen, tämän tyyppinen venytyksen kutsutaan myös 2D, 3D, 4D, 5D ja 6 - kukin vastaa synteettisten kuitujen määrän soveltaa kunkin luonnollisen ripsien.

Istuntojen Molempien kestää keskimäärin 1t30min. Hinnat vaihtelevat suuresti riippuen perustamisesta, oleskelevat välillä $ 150,00 R $ 250.00. Jotkut asiantuntijat eivät paketin arvo ylläpidon, kysy jos näin on.

Kuinka pidentää ripsien kotona

Kuka ei halua mennä läpi ammattilainen venyttämällä istunto voi myös hyödyntää joitakin temppuja tehdä pisin ja näkyvästi ripset kotona, kuin tapa soveltaa maskin ja väärien silmäripsien ja ripsien taivutukseen. Tarkistaa joitakin video opetusohjelmat venytystekniikat.

Lue myös: 10 temppuja meikki että jokaisen naisen tulisi tietää

Kuinka pidentää ripset kynsien muhkeat

Lorena Mansano opettaa videon pidentää ripset käyttäen muhkeat kynsien ja maski ripset. Prosessi on melko yksinkertainen ja tekee niistä pidempään ja täyteläinen johtoja. Muista, että on tärkeää olla varovainen aikaan hakemuksen ja joilla on ongelmia allergioita pitäisi tehdä testi ennen.

Kuinka pidentää ripset puuvilla

Tabata Rodrigues opettaa helppo temppu pelata ja tarvitsee vain naamio ripset ja puuvilla. Tuloksena on pidempi ripset ja, mukaan bloggaaja erillisiä säikeitä olisi useampia.

Kuinka pidentää ripset kompakti

Sharon Morais opettaa tekniikka tehdä pisin ja laajimpia ripset. Opetusohjelman, YouTuber käyttää maskia silmäripset, ripsien kiharrin ja kompakti. Prosessi on hyvin käytännöllinen ja tulos on katsoa varsin näkyvästi.

Alogamento silmäripset läpikäynti

Tässä videossa Pracy näyttää miten venyttää lanka yksin viiran käyttäen kitti ripset että voit ostaa verkossa tai kosmetiikkaliikkeisiin. Menettely on käytännössä sama kuin huoneen, kiinni langan kerrallaan pinseteillä. Kuitenkin jopa bloggaaja toteaa tekemässä loppusuoralla kestää alle kun tehnyt ammattilainen.

Ennen ja jälkeen

Tulos venytys lupaa olla pidempi, kaareva ja tilaa vieviä luonnollisen näköinen silmäripset. Alla muutamia kuvia ennen ja jälkeen venyttely ripset ja innostu!

Lue myös: 15 koskeviin kysymyksiin maskin ratkaistu silmäripset

Kuva: toisto / Saarnatkaa

Kuva: toisto / Saarnatkaa

Kuva: Toisto / Tauko Feminices

Kuva: Toisto / Tauko Feminices

Kuva: toisto / Karol Pinheiro

Kuva: toisto / Karol Pinheiro

Kuva: toisto / Lolla Studio

Kuva: toisto / Lolla Studio

Kuva: toisto / Lolla Studio

Kuva: toisto / Lolla Studio

Kuva: toisto / Nainen ilman Photoshop

Kuva: toisto / Nainen ilman Photoshop

Kuva: toisto / Luana Marinosse

Kuva: toisto / Luana Marinosse

Kuva: toisto / True Women

Kuva: toisto / True Women

Kuva: toisto / miksi he heKuva: toisto / miksi he he

Kuva: toisto / miksi he he

Kuva: toisto / Claudinha Stoco

Kuva: toisto / Claudinha Stoco

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ennen kuin se päättää investoida ja pidentämällä silmäripset, se on erittäin tärkeää selventää kaikki epäilyt. Muista puhua ammattilaisen valinta ja kysyä kaikkea haluat tietää, ilman pelkoa. Alla näet tärkeimmät kysymyksiisi ammattilaisia.

1. Kuinka kauan venyttely ripset?

Keskimäärin venytys kestää välillä 30 ja 45 päivää. Saat parhaat tulokset, sinun täytyy ottaa jonkin verran huolta ja ylläpitää hakea uudelleen ripset putoavat. "Ilmoitettu huolto on 15 20 päivää, mutta se riippuu paljon huolta jokaiselle asiakkaalle. On tärkeää keskustella ja seuraa analyysi ammatti hakevien menettelyn, "Fonseca tulokset.

2. Mitkä ovat perushoitoa?

On väistämätöntä, että jotkut ripset alkavat laskea muutaman päivän jälkeen. Vaan pelastamaan tulos täydellinen venyttää pidempään, kun perushoidon on välttämätöntä.

"Ihanteellinen ei märkä ensimmäisen 12 tunnin aikana, välttää erittäin kuuma ja pitkä ja saunat," suosittelee Aguiar. Toinen tärkeä seikka, muistetaan Fonseca on olla varovainen pestä ja kuivata kasvot: ei hankaa silmiä.

Käyttöä koskevia meikki, sekä ammattilaisille osoittavat, ettei se käytä maskia ripset venytyksen jälkeen, erityisesti tuotteiden vedenpitävä. Mascara tekee venyttää kestää vähemmän ja lupaus on, että et tunne tarvetta käyttää tuotetta silmäripset jo pitkänomainen ja tilaa vieviä.

Käyttö muiden tuotteiden silmille - varjo, kynä, eyeliner - vapautetaan normaalisti. Se vain erityisen huolellinen ajoissa vetäytyä koska -puhdistusvoide voi myös vahingoittaa venyttää "kosmeettisia muuttopalveluyritysten voidaan käyttää huolellisesti ja mieluiten avulla pumpulipuikolla," Fonseca tulokset.

3. On Vasta?

Mukaan ammattilaisia, pidentyminen ripset aiheuttavat harvoin allergisia reaktioita. Mutta jos sinulla on liikaa vaivaa allergikoille, älä tee kohdassa ensin läpäistävä.

Myös päivänä hakemuksen se on tärkeää olla täysin terveet silmät. "Ei ole suositeltavaa tehdä, jos joku silmien ärsytystä soveltamisesta päivänä", sanoo Fonseca.

4. Onko vaaraa vision?

Molemmat Aguiar Fonseca sillä varmistetaan, että pidentäminen silmäripsien tuo mitään vaaraa visiota. Jos sinulla on tietyntyyppinen visio ongelma parasta mitä voi tehdä on kuulla silmälääkäri ennen toimenpidettä.

5. Menettely on kivulias?

Nro Venytys tehdään liimaamalla synteettinen lanka pitkin luonnollinen langan samanlaista menetelmää laittoi vääriä silmäripsien ja ei aiheuta kipua hakemuksessa.

6. Venyttely vahingoittaa luonnon ripset?

"Ei vaurioita, mutta on tärkeää pitää tauon jälkeen kolme peräkkäistä mainospaikkoja," osoittaa Fonseca.

7. Kun pitkänomainen silmäripset vaivautua?

Mukaan Fonseca yleinen venytys ei aiheuta haittaa, koska synteettiset ripset ovat erittäin kevyitä. Voit kestää jonkin aikaa tottua vaikutuksia päivittäin, varsinkin jos on hyvin lyhyt ripset, mutta ei ole iso ongelma.

Se vahvistaa ripsiä venytys tulisi tehdä pätevän ja luotettavan. Loppujen lopuksi vaikka ei aiheuta suuria terveysriskejä, menettely tapahtuu hyvin herkkä ruumiinosa ja se vaatii erityishuomiota.