Kampaus kouluun jotka ovat uskomattoman helppo tehdä - Naiset vinkkejä

Leighton Meester roolissa Blair Waldorf in Gossip Girl osoittaa, miten lisävarusteita on tärkeä rooli tuotannossa hiukset. Kuva: Lisääntyminen

Jos olet kyllästynyt menossa päivittäin kouluun tai kouluun kanssa sama ulkonäkö koskaan - löysä tai yksinkertaisia ​​hiukset jumissa - sinun täytyy tarkistaa nämä kampaus ideoita, jotka ovat täysin "käyttökelpoisia" kouluympäristössä ja menevät pieneen tehdä, sen lisäksi, että erittäin helppo pelata.

Useimmat kampaus alla voidaan käyttää tasainen tai kiertynyt luonnolliset hiukset. Jos haluat, voit tehdä aaltoja silitysraudan tai kiharrin edelleen tyylitellä ulkoasua. Tätä ylimääräistä vie hieman enemmän aikaa valmistelun.

On myös syytä panostaa hyvän tilan spray, koska se auttaa pitämään kampauksen koko päivän. Älä kuitenkaan käytä päivittäin, saatat päätyä vahingoittavat hiuksia.

Muista, että päivän liikunta, paras vaihtoehto on pitää hiukset tiukasti, jotta sekava aikana liikuntaa tai pelin eikä häiritä tunnilla. Tsekkaa seuraavat kampaus ja vihjeitä ja kopioi seuraavaan hiukset näyttää pidät eniten.

6 kampaus koulujen Debora Araujo

Videolla vlogger Debora opettaa kuusi kampaus erittäin helppokäyttöinen koulupäivää. Se vaihtelee kampaus kaikille hiustyypeille. Suuri hyöty näistä kampaus että vlogueira opettaa ei tarvitse tasainen rautaa tai kiharrin, kaikki käyttävät vain perustiedot tarvikkeet kuten leikkeet.

3 erilaista ja nopea hiusten kouluun tai kulkea Gracibelli

Seuraavassa videon, vlogueira Gracibelli opettaa poninhäntä ja kaksi punokset, joita voidaan käyttää käydä koulua tai kävellä. Ulkonäkö ei tarvitse silitysraudan tai kiharrin, aivan tarvikkeet kuten hiukset elastinen ja vahvistamisesta spray. Lähtö:

3 kampaus kanssa suojamaadoituspunos blogin koulun tyttöjen Pakkaus

Tässä videossa bloggaaja Ritah opettaa miten kreikkalainen punos, punos kruunu ja torcidinho puolella kampauksen. Kolmen kampaus ovat yksinkertaisia ​​ja voidaan toistaa helposti. katso:

kampaus vinkkejä ja tarvikkeet koulu Scandalous Meikki blogi

Blogger Patricia, tämä video antaa yleisvihjeitä kampaus ja miten käyttää lisävarusteita mennä kouluun ja näkyy joitakin erittäin helppo kampauksen vaihtoehtoja niille, jotka eivät voi tai eivät halua viettää paljon aikaa saada valmiiksi. Ne ovat nopeita ja yksinkertaisia ​​tehdä kampaus.

Kampaus tukka kanssa bandana Manu Martins

Tämä opetusohjelma Manu Martin on ihanteellinen niille tukka keskipitkän ja pitkän ja haluavat tehdä kampaus kanssa huivit tai huivit. Moorings jossa huivi on nopeaa ja helppoa, täydellinen päivä.

Nyt sinulla on tarpeeksi inspiraatiota tehdä hiukset kouluun, niin valitse suosikkisi ja laittaa vinkkejä käytännössä. Hyvä oppitunti!