Meikki uudenvuodenaattona - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Aattona uudenvuoden, naiset vetoa näyttää valoisalta, jossa kimaltelee ja selkeitä ja säteilevä värejä. Ja meikki ei tarvitse olla erilainen. Kaunis, terve ja kirkas iho on avain tuotannossa. Seuraavat ammatillinen meikkitaiteilija Alexandre Krizek antaa hänen vinkkejä rock ulkoasua uudenvuodenaattona:

Professional Vinkkejä uudenvuoden meikkejä

Tilaisuus vaatii erittäin kirkas ja kevyt! Lähteä ihon terveellä ja yhtenäisen ulkonäön, sovelletaan Liquid Foundation koko kasvoille, liikkeiden sisältä käsin. Kaulan ylhäältä alas, puolitiehen. Kirkkauden ohjaamiseksi ihon kasvojen jauhe, jota pitäisi soveltaa koko kasvot, kaula ja rinnassa. Loistava valinta ihopeite tuotteet ovat mineraaleja, jotka lisäksi yhtenäistää ihon hellävaraisesti, tarjoavat kirjava vaikutus jauhaa. Kuumuuden vuoksi, että on tärkeää käyttää pohjamaali ennen meikkiä, älä unohda!

Kynällä ja kulmakarvat vedenpitävä, määritellä paremmin formaatissa tai korjaa mahdolliset virheet. Valinta lyijykynä värin pitäisi olla sama kuin väri. Harja ja kiinnitä kulmakarvojen varjossa värittömäksi ripset.

Varjoissa, kimaltelee ja kiiltää ovat kaiken, paitsi siinä yhteydessä, mutta koko kesän. Valitse varjoja, jotka tarjoavat kiiltävät hiukkasia, jättäen tummempi sävy ulkonurkkaan ja valon sävy sisänurkkaan silmän. Illuminator väärinkäyttö, joka voidaan nyt käyttää "valopiste", antaa takaisin kyynelkanavan. Muista, että silmät pitää olla hyvin savuinen, ilman kerroit niitä merkitty; kun kaikki jotka ei halua olla muodikas?

Jos valita yksinkertaisempi ulkoasu, mutta se on myös ylellinen, veto selvempi eyeliner jättäen jälkeä ulkopuolella silmäluomen leveämpi kuin kotimainen. Tällöin voit jättää syrjään varjot ja täydellinen tuotannon kanssa kiille silmäkulmastaan. Tämä tuote olisi sovellettava kevyesti applikointiharja, joka on sieni. Antaa suurin määrä sisäkulmatartunta silmäluomien. Reilun iho hopea kiiltää ovat paljon parempia kuin kulta, mikä arvo tummat nahat.

Meikki uudenvuodenaattona - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Viimeistele silmät mustalla mallilla peittää tai jopa värikäs. Miksi ei? Ääriviivat juuri ripsien (molemmat alempi kuten edellä) kynällä silmät vedenpitävä.

Punastuu ovat tervetulleita tällä kaudella, sekä nostamalla poskipäät myös tuoda terve sävy kesällä. Muista, että kevyen ihonväriä ovat ruusuinen parempia kun taas ruskea ja musta nahat ruskea ja maan äänet ovat parhaita valintoja. Sama tunne on rusketustuotteissa jauheet tuoda vaaleankullanvärisenä meikkiä uusivuosi. Käyttää sitä myös punastua, se näyttää kauniilta.

Kiilto glitteriä tarjoaa myös valon ja kirkkauden kuromiseksi uudenvuoden. Valitse väri, joka sopii sinulle ja väärinkäyttö tuotteen. Mutta varokaa: jos sijoittaa glitter silmiin, valitse kermainen huulipuna yhdenmukaistaa kaikkia meikki.

Videot: Uusi vuosi meikki bloggaajia

Tutustu myös valinnassa meikki tutorials uudenvuodenaattona tärkeimmistä Brasilian bloggaajien ja valitse suosikki tehdä ulkoasua järkyttynyt.

Camila Coelho

Juliana Balduino

Raka Minelli

Barbara Thais

Bianca Andrade

Cinthya Rachel

Kuvat: Meikki inspiraatioita uudenvuodenaattona

Katso muutamia vaihtoehtoja eri meikki tyylejä löytää oikea oman uudenvuodenaattona. Muista käyttää vesitiivis tuotteita, jos se on juhlia vuodenvaihteessa rannalla, uima-allas ja muut kuumat alueet ja avoimet.

Meikki uudenvuodenaattona - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / blogi Niina Secrets

Meikki uudenvuodenaattona - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / blogi päivä Beauty

Meikki uudenvuodenaattona - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / Chata blogi Kalossit

Meikki uudenvuodenaattona - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / blogi 2beauty

Meikki uudenvuodenaattona - Naiset vinkkejä

Valokuva: Toista / Tauko blogi Feminices

Meikki uudenvuodenaattona - Naiset vinkkejä

Kuva: toisto / blogi perhosia Portfolio

Lisää vinkkejä: Mekot uudenvuodenaattona | Kampaus vaihteessa | Uusi vuosi emalit