Lue, miksi käyttö aurinkovoidetta tulisi olla päivittäinen tapa - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Olet kuullut monta kertaa mennä aurinkosuoja Se auttaa estämään ihosyöpää ja ennenaikaista vanhenemista, eikö? Ongelmana on, että vaikka tiedot, monet ihmiset eivät käynnisty äärimmäisen tärkeä tämä tapa - eikä sillä ole mitään turhamaisuus siitä: se on terveysongelma.

Tämä johtuu siitä, päästyään iho, UV-säteily laukaisee välittömiä reaktioita, kuten palovammojen ja rusketuksen, ja myöhään, kuten ihon vanhenemista ja geneettisiä muutoksia, jotka voivat johtaa ihosyöpään. Auringonsäteet ovat vastuussa 80% ihon vanhenemista kolminkertaistui ja tapausten määrä melanooma (Ihosyöpä) viime aikoina.

Joten meidän täytyy mennä aurinkosuojaa joka päivä?

Kyllä, vähemmän yöllä. Aurinko säteilee kolme ultraviolettisäteiden: UVC (joka on vanhentunut mukaan otsonikerroksen), UVB (korkeampi esiintyvyys välillä esiintyy 10 ja 16 tuntia) ja UVA (joka on 95% kaikista UV-säteilyä). Ja näin tapahtuu myös pilvisellä säällä, koska pilvet voi suodattaa säteitä ja mahdollisuus polttaa ihon Haze on yhtä suuri tai suurempi kuin aurinkoisena päivänä. Tämä johtuu siitä, koska emme koe lämpöä, olemme alttiimpia aikaa.

Mikä on ihanteellinen suoja jokaiselle iholle?

Suojella sinua ikääntyminen ja syöpä, ihanne on, että olet aina valita edellä mainitut tekijät 15. Jos olet musta tai tumma ruskea, SPF 20 tepsiä. Kun rannalla tai altaalla, voi käyttää suuremman, kuten 30. Tarkempia branquinhas, SPF pitäisi olla 40 tai enemmän, aina varovainen valita korkeammalta, kun olet rannalla.

Monet ihmiset valittavat rasvaisuus, että jotkut eivät tässä tapauksessa valita öljytön versiot (vapaata öljyä). On myös syytä kysyä suositusta ihotautilääkäri, joka voi määrätä vielä tarkempi tuote tapaus.

Ja koskaan käytä samaa kehon edessä, koska soveltamisen helpottamiseksi ja antaa sietävät paremmin vettä ja hikeä, kehon tuotteet ovat yleensä öljyinen ja tiheä kuin kohdata ne. Eli voi tukkia huokoset ja aiheuttaa pelätty näppylöitä.

Miten valita oikea?

Ole erityisen huomiota etikettiin. Kolme päätehtävää aurinkovoidetta ovat lohko UVB (Aiheuttaminen punoitus, kutina, polttava ja ihosyöpä) ja UVA (vastaa ennenaikaista vanhenemista ja joidenkin syöpien). Etiketissä on ilmeistä, että se suojaa sekä säteiltä.

Myös tarkistaa, jos koostumus sisältää aineita, vakaa kuva oxbenzona, Octocrylene ja etilexiltriazona että tehokkuuden säilyttämiseksi suodattimien useita tunteja. Vale testaamalla löytää joka parhaiten sopii iholle, joka leviää helposti ja ei aiheuta allergiaa.

Kuten sinun täytyy mennä?

Jos aurinko valotusaika on erittäin nopea, vain levittää voidetta alueet, jotka havaitaan (kasvot, kaula, rinta, hartiat, käsivarret, kädet ja jalat) kerran päivässä. Pitkiä aikoja (yli tunnin), suoja on sovellettava koko kehon, antelias annoksia, 30 minuuttia ennen lähtöä kotiin. Tuote tulisi kiinnittää uudelleen kahden tunnin välein tai heti, jos henkilö pysyä pitkään vedessä, liikaa hikeä tai käytä Kuivauspatteri iho yhdistettynä?

Yksi vinkki on tehdä kuori yhdellä kädellä ja täytä se tuotteeseen. Levitä neljä palloa (kuten papu) kasvojen ja kaulan, kaksi kättä ja kaksi jalkaa. Jaloissa, kädet ja runko, levitä noin teelusikallinen (yksi pikkuinen) kullekin alueelle.

Aurinkovoidetta on tehokkaampi kuin suojelija?

Salpaaja termi voi hämmentää, ajattelematta, että, jos se hyväksytään kerran, olet huoleton auringossa. Lie. Tätä termiä käytetään tuotteissa, jotka ovat SPF yhtä suuri tai suurempi kuin 30, mutta ei suojaa on 100%. SPF 15 estää noin 92% säteilystä, suojaa 30 ja 96% 60, 98%. Suojelupyrkimyksen tai estää, se on aina syytä kiinnittää uudelleen, jooko?

Tee kääntämällä tavaksi

Salaisuus on tehdä käyttö suojaava tullut tavaksi, kuten hampaiden harjauksen. Sitten kirjoita vinkkejä:

  1. Anna näkyvä suojelija tottua päällään koko päivän.
  2. Jos viettää koko päivän kodin ulkopuolella, jätä pienempi kukkaro, autolla tai jopa työssä laatikon.
  3. Voit käyttää kilven ennen kuin meikkiä. Sen sijaan menojen kosteusvoide valmistelemaan ihoa, käytä suojelija. Joten voit lisätä terveyttä kauneutesi!
  4. Ja mikä tärkeintä: ruskettunut iho auringolta ei ole terveellistä. Väriä "poltettu" on reaktio ihon suojella haitallisilta säteiltä. Kaunis iho on oikeasti niin hyvää huolta, eli joka voittaa suojauskerrokset joka ikinen päivä.
  5. Käytä sitä päivittäin jo ehkäisemään ennenaikaista vanhenemista, aurinkovoidetta on yksi tehokas anti-aging, tiedäthän?