Miten kampaus: askel-askeleelta tehdä itse - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Vuonna katsoa, ​​vaatteet, kengät ja asusteet on paljon, ja ne ovat tärkeimpiä osia, joissa ihmiset ajattelevat alkaa saada valmiiksi tapahtuman tai arkipäivän tilanteisiin.

Meikki ja hiukset päätyvät taustalla tuotannossa jotkut naiset, mutta ne ovat yhtä tärkeitä kuin vaatteet, asusteet ja kengät, jotka tarkastellaan.

Meikki voi muuttaa oman ulkoasun enemmän muodollista, vähemmän muodollisia, herkemmät tai enemmän "mulherão".

Ja jos niin kuin tuottaa ja järjestää hiuksissa ei ole eroa. Vaikka jotkut kampaus vastaamaan virallista ulkonäkö, toiset yhdistää enemmän casual näyttää, puhumattakaan siitä, että on olemassa erityisiä kampaus parantaa kasvojen muodon ja hiukset.

Alla näet valikoiman kampaus videoita erityisiä vinkkejä kullakin ja askel askeleelta, miten pelata niitä kotona ilman apua ammattilainen. On huomionarvoista, että tuotteita, kuten hammasharja, hiusten mousse, kiinnitys spray, elastinen leikkeet ja ovat välttämättömiä niille, jotka haluavat pelata useimmat näistä kampaus kotona.

tyylikäs puolella pulla Camila Coelho

Vuonna video, Blogger Camila Coelho Supervaidosa opettaa tyylikäs ja romanttinen näyttää, että voidaan mennä häät tai osapuoli, joka vaatii enemmän tyylikäs ulkoasu. Siinä yhdistyy ulkonäkö että puseron tai mekko on kapeampi kaula. Leikkauksella on helppo tehdä ja vaatii paljon kokemusta. Lähtö:

Braid upotettu puolella hapsut Jessica Flores

Puolella letti on erinomainen vaihtoehto, jota voidaan käyttää sekä päivän ja juhlissa, jos haluat yksinkertaisemman tuotantoa. Huolimatta yksinkertaisempi ilmeen, jotta punos ei ole niin yksinkertaista, vaatii kärsivällisyyttä ja muutama yrittää saada se täydellinen, joten älä anna periksi, jos se ei toimi ensimmäistä kertaa.

Kampauksen keskellä pidätettiin osapuolten Bru Pacific

Jos olet fani kampaus, joka jättää osan irronneet hiukset ja muut saaliin osaa, tämä opetusohjelma on sinua varten. Tehdä siitä entistä kaunis, niin kuin Tyynenmeren Bru bloggaaja ja vetoa BaByliss ennen kampauksen. Tämä ilme sopii hyvin avoimempi leningit ja puserot, kuten syvään uurrettu ja ottaa-se-lasku.

Kampauksen koksin osapuolten Thamyres

Kampauksen kanssa koksia on tarkoitettu naisille, jotka haluavat tyylikkään tuotannon puolue 15, vastavalmistunutta tai häät. Videolla vlogueira Thamyres da Boas vihjeitä saavuttaa tämä näyttää ilman virhettä ja näyttää askel askeleelta, miten tehdä se. Koksi näyttää hyvältä tuotantoja tiukempi vaatteita, ei pilkkominen.

Kampauksen riisuttu Juliana Balduíno

Vuonna video, Blogger Ju Baldwin opettaa eri leikkauksella, niille, jotka haluavat päästä eroon perinteisestä klassikoita kuten pulla, poninhäntä ja teipit ja mennä jotain epätavallista. Leikkauksella ei ole vaikeaa, ja sopii erilaisiin tilanteisiin, mutta sinun täytyy arvioida valitessaan vaatteita varmistaa, että visuaalinen riisutaan hiukset ottelun vaatteita.

Slicked hiukset afrikkalainen Rayza Nicácio

Joka on kihara tai tukka on se etu, ettei tarvitse rullata sitä kiharrin tai litteä rautaa aika tehdä ulkoasua. Tällaisissa tapauksissa on tärkeää käyttää aktivaattori kiharat jättää heidät hyvin ja jopa vetoa paras ystävä nippu: leikkeet. Katso video upea hiukset vlogueira Rayza opettaa:

Kampauksen lyhyet hiukset Raphaella Avena

Monet uskovat, että lyhyet hiukset ei salli paljon vaihtelua, mutta olet väärässä, jotka ajattelevat niin. Seuraavassa videon, bloggaaja Raphaella opettaa miten lämpökiharrin lyhyet hiukset tyyli sitä tapahtumaa, puolueen tai häät. Tutustu kärjet Blogger:

Näiden vihjeiden ja inspiraatioita, nyt voit harjoitella kotona kampaus ja käytä mitä haluat tuotanto- tarve tapahtuman tai innovoimaan visuaalinen.