Miten lopettaa jenkkakahvojen - Naiset vinkkejä

Lokalisoitu rasvaa vatsa-alueella, ns jenkkakahvojen, vaivata ja naisia. Ja ongelma on laajempi kuin kosmeettisia huolta. Sisäelinrasvan paisuttaa vatsa liittyy myös sairauksiin, jotka asettavat naisten terveyden vaarassa, kuten sydänongelmia, diabetes ja voi pahentaa jopa syöpään.

Voit lopettaa jenkkakahvojen, sinun täytyy johtaa terveellisempään elämään, johon kuuluvat uudelleenkouluttaa ruokailutottumukset, jätä puoli liikunnan puute ja ääritapauksissa turvautuminen esteettisiä hoitoja.

vatsa kuivamuonaa

Ravitsemuksellinen koulutus on avain laihdutus ja paeta harmonikka vaikutus. Saada terve tasapainoinen ruokavalio on ensisijainen tapa ehkäistä jenkkakahvoille.

Hyväksyä ruokavalio sisältää runsaasti hedelmiä, vihanneksia, jyvät ja välttää useimmat liiallinen kulutus sokeria ja rasvaa. Toinen vinkki on täydentää valikko kuusi olennaista ruokaa taistella jenkkakahvojen:

  1. Green Tea: Kulutusta jopa kolme kupillista vihreää teetä päivässä nopeuttaa aineenvaihduntaa, muodostumisen estämiseksi rakkaus käsittelee vatsaan.
  2. jogurtti: Jogurtti on välttämätöntä kuivata vatsa. Kuppi jogurttia päivässä auttaa taistelemaan paikallisia rasvaa ja helpottaa ruoansulatusta bakteerien läsnä koostumuksessa ja juominen.
  3. suklaa: Kyllä, maitosuklaa on hyvä. Jos kulutetaan liioittelematta, juoma voi auttaa olla tarkemmin määriteltyjä vatsaan, se rakentaa ja vahvistaa lihaksia kehossa.
  4. Kokonaiset jyvät: Ne ovat välttämättömiä taistelemaan rakkaus käsittelee. Kokonaiset jyvät on vähemmän kaloreita ja enemmän kuitua, helpottaa ruoansulatusta. Sisällyttää täysjyvätuotteita muodossa viljaa, sekatuloista leipää ja korvata tavalliset riisin täyden version.
  5. avokado: Se on terveellisiä rasvoja, jotka auttavat taistelussa paikallisia rasvaa vyötäröllä. Lisää avokado valikossasi muodossa vitamiineja, seka sitruunan ja sokerin tai guacamole.
  6. inkivääri: Sen kulutus lisää kehon lämpötilaa, joka vaatii kehon viettää enemmän kaloreita ruuansulatuksessa. Invest in inkivääri juomia, kuten mehuja ja teetä tai mausteena liha ja salaatteja. Elintarvikkeiden ja juomien eivät ole liian voimakas, käytä suikaleiksi ja pieni määrä inkivääri.

esteettisiä hoitoja

Lisäksi hyvän ravitsemuksen ja liikunnan, esteettiset hoidot ovat myös tehokkaita poistamaan jenkkakahvojen. Hydrolipo vibrolipo, carboxoterapia ja hidrolipoclasia ultraäänellä ovat plastiikkakirurgia, kuten rasvaimu. Nämä hoidot antavat hyviä tuloksia niille, jotka haluavat lopettaa notko, erityisesti vyötärölle.

Hidrolipo esimerkiksi rasvaimu on versio, jossa suolaliuosta ruiskutetaan rasvasolujen, jolloin ne turpoavat ja halkeavat, poistamalla paikallisia rasvaa vyötärön niille, jotka vaativat ei katoa.

Liikunta poistaa jenkkakahvoille

Terveemmän elämän ja saat hyvässä kunnossa ilman toivottuja jenkkakahvojen, käytännössä käyttää. Kovaa harjoitusta, nopeasti toistoja piirejä ja suurempaa vaivaa, saada parempia tuloksia.