Miten saada hajuisia ilman yllään hajuvesi - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kun ajattelemme henkilön hajuisia ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on hajuvettä. Onhan olemassa selvemmin kuin silloin, kun joku menee ja jätä se hajuvettä namia tuoksu ilmassa?

Kuitenkin hajuvedet eivät ole ainoa resurssi, joka voi käyttää, että meillä on hyvä tuoksu iholla, hiukset ja vaatteet. Invest in tuotteiden tuoksu, joka erottuu ja muistuttaa hajuvesiä on vaihtoehto niille, jotka eivät pidä hajusteita tai jotka ovat allergisia aineita niihin.

Tässä muutamia kohteita löytyy kosmetiikassa, supermarketit ja apteekit, jotka ovat liittolaisia, jotka haluavat olla aina hyvä haju edes käyttää hajuvettä.

1. Kosteuttava

Miten saada hajuisia ilman yllään hajuvesi - Naiset vinkkejä

Kosteusvoide punaisten hedelmien 35 $ jälleenmyyjien kanssa Herbalife

Kehon kosteusvoiteita on perustehtävänä: jättää ihon pehmeäksi ja sammutettua, terveen näköinen. Vaikka jotkut eivät tuoksu, toiset on uskomaton haju, joka jättää hyvin tuoksuva iho. Koska ne ovat väriltään, ne kiinnittyvät hyvin ihoon ja tuoksu kestää koko päivän.

2. vartaloöljy

Miten saada hajuisia ilman yllään hajuvesi - Naiset vinkkejä

Kolmivaiheinen öljykappalefraktion Deodorantti Pitanga R $ 57.60 Natura

Öljyt ovat versiossa enemmän "voimakas" kosteusvoidetta, jopa kaikkein kosteuttaa kuivaa ihoa, jättäen sen silkkisen. Yleensä kehon öljyt on vahva ja silmiinpistävää tuoksuja, mikä on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua käyttää hajuvettä ja silti pitää ihon pehmeänä. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan sovi rasvaiselle iholle.

3. Nestemäinen saippua

Miten saada hajuisia ilman yllään hajuvesi - Naiset vinkkejä

Lux Saippua-annostelija WC Secret Bliss 250ml for $ 6,99 Net kaupat

Baarissa saippuat usein hienovaraisempaa aromit, yleensä on yksi kylpyhuone haju, puhdistusta. Jo nestesaippuat on versioita enemmän hajuvettä tuoksu kuin saippua, mikä tekee niistä hyvän vaihtoehdon käyttää sijasta hajuvettä. Vaihda palasaippuan verkolla ja nähdä ero.

4. maustaminen vaatteet

Miten saada hajuisia ilman yllään hajuvesi - Naiset vinkkejä

Makuaineen AnaSuil äitiyspakkaus vettä AnaSuil seksikäs R $ 37,17 vuonna Shopluxo

Toinen tapa aina hajuisia hajuvettä on vielä käyttämättä Flavors vaatteita. Kun kuiva, kevyesti suihkuttaa niitä ja tallentaa. Sitä paitsi te, vaatekaappi aikoo myös tuoksuva. Vaihtoehtoisesti voit tehdä omia kotitekoisia vaatteita Annostelijat. Investoida hyvä huuhteluaine myös jättää vaatteita hajukaasujen ja tulet hengittää hyvä tuoksu, jossa kulkea.

5. shampoo ja hoitoaine

Miten saada hajuisia ilman yllään hajuvesi - Naiset vinkkejä

Nativa SPA Shampoo Eksoottiset Palauttaminen johdot Plum 400ml for $ 21.99 kaupasta Apteekkari

Mitä nainen ei halua korjailla hiukset ja tuntuu, että hyvä tuoksu shampoo? Valita hiustuotteita silmiinpistävää tuoksuja voit poistua tästä herkullinen jälkiä hiukset puhtaana missä kulkea. Lisäksi shampoot ja hoitoaineet, tuotteet viedään ja suihkeita yleensä myös vaihtoehtoja miellyttävä tuoksuja, joten se kannattaa aina kokea haju tuotteiden ennen heitä kotiin. Joten aina takaa hajuisia hiukset.

6. haju meikki

Miten saada hajuisia ilman yllään hajuvesi - Naiset vinkkejä

Illuminator Girl Meets helmi hyötyä US $ 149 osoitteessa Sephora

Tällä hetkellä markkinoilla monia meikki riviä hajuisia. Jotkut pitävät ja jotkut ihmiset eivät pidä käyttää maustetut tuotteet, joten on tärkeää yrittää selvittää, jos se on kelvollinen vaihtoehto sinulle. Tuotteita, kuten huulikiilto ja huulipuna ovat ne, jotka ovat versiot, hajun mutta voit löytää kaikenlaisia ​​meikkiä hajuisia tänään.

7. emalit haju

Miten saada hajuisia ilman yllään hajuvesi - Naiset vinkkejä

Kiille Revlon Scented Kynsilakat R $ 19 Sephora

Lisäksi meikkiä, voit lyödä vetoa maustettu lasite pitäytyä tuoksuva käsiin. Yleensä tuote aromi irtoaa aikaa, mutta kestää pidempään kuin päivä kynnet.

6 vinkkejä jäädä menemättä hajuisia tuoksu

  1. Jos sinulla on kylpyamme, käytä kylpysuola suosikki tuoksu, joten haju tunkeutuu ihon ja pysyt koko päivän tunne aromi elimistössä;
  2. Kun peset hiukset, sovelletaan shampoo ja huuhtele 2 kertaa aina, tämä aiheuttaa tuoksu valtaavat hiukset;
  3. Valmista jalka kylpy lämpimällä vedellä ja kylpysuolat, ja rentoutua, jalat säilyvät miellyttävä tuoksu;
  4. Aina pullo kosteusvoide kädet hänen käsilaukussa, joten kun huomaat, että hajusteita tai tuoksu kosteusvoidetta on mennyt, levitä tuotetta käsissä ja tuntuu hajuisia uudelleen;
  5. Muista syödä elintarvikkeita, kuten valkosipuli ja sipulit, löyhkä niistä ekshaloiman elin hiki ja se voi jättää desgradável haju kehossa. Kuitenkin terveellisiä elintarvikkeita ovat välttämättömiä jokapäiväisessä elämässä, niin varmasti kuluttaa heitä, mutta erityisinä päivinä haluat pysyä hajuisia, jotta niiden liiallinen saanti;
  6. Levitä kosteusvoidetta tai öljyä kehon jälkeen lämmin kylpy, koska näin tuote paremmin imeytyä ihon kun huokoset ovat enemmän "auki" ja tuoksu kestää koko päivän.
Miten saada hajuisia ilman yllään hajuvesi - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Sen lisäksi, että käyttää näitä resursseja entistä tuoksuva, voit myös pitää ympäristöissä, jotka osallistuu miellyttävä tuoksu. Tutkimukset osoittavat, että aromit on suuri vaikutus yleiseen ihmisten hyvinvointia, joten sijoittamaan hyviin ilmanraikastustuotteet on myös suositeltavaa.

Jos et halua käyttää aromeja, muut vaihtoehdot ovat tuoksukynttilät, suitsukkeita, tuoksuva suihkeet automaattisella sovellus mm.

Ja niille, jotka haluavat valita luonnollisempi vaihtoehto, kukat ovat myös suuria liittolaisia ​​hyvin hajustettu kotiin. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että jokainen, joka käyttää ympäristön ovat allergisia siitepölylle.

Kukkia Manacá-of-haju, Gardenia, kamelia, jasmiini ja yön kuningatar on merkittävä tuoksu ja pidetään joitakin kaikkein tuoksuvia kukkia, jotka ovat olemassa. Ja lisäksi jää hyvä haju talossa, jolloin ne vieläkin kauniimpi ympäristöissä.

Noudattamalla näitä vinkkejä, se on helppo pitää sinut ja hajukaasujen kotiin ilman päällään hajuvettä. Käyttää vaihtoehtoisia resursseja ja nauttia miellyttävä tuoksu, kun kaikki se on ilo olla ihmisten kanssa miellyttävä tuoksu. Mutta muista yksi asia: erittäin vahva tuoksut voivat aiheuttaa allergiaa ja häiritse muita ihmisiä, joten valitsevat lempeä tuoksu kun sosiaalisessa elämässä.