Kookosöljy: 7 yllättävää käyttää sinun täytyy tietää - Naiset vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kookosöljy on Darling monien ruokavalion siellä. Kuten voidaan käyttää korvaamaan soijaöljyä tai voita ruoanlaitossa, esimerkiksi se on helppo lisätä tuotteen päivän ruokalista. Lisäksi sitä voidaan käyttää myös kauneushoitoja, kuten kosteuttava hiusten ja ihon - ja vaikutukset ovat yhtä mahtavia. Mutta kookosöljy on monia muita sovelluksia, joitakin yllättäviä, sillä lista alla.

1. Kookosöljy peittää ikä

Jos käytetään pelätty vähän pisteitä, jotka näyttävät iän, kookosöljy voi auttaa peittää niitä. Levitti öljyä hoidettavalle alueelle, hierovat hellävaraisesti. Valmiina, vain odottaa ihon imeä tuotteen. Vaihtoehtoisesti tee kohdassa yöllä, joka päivä, ennen nukkumaanmenoa. Tulokset kestää yhdestä kahteen viikkoa näy, mutta ne ovat melko suuria.

2. kookosöljy estää raskausarpia

Venytys merkit näkyvät, kun iho on liian "venytetty". Niiden estämiseksi, pitää oikein sammutettua on avain - ja siinä välissä kookosöljy. Kun käytetään päivittäin, yhteisenä kosteusvoidetta, se pystyy estämään ulkonäkö pikku merkkien ja voi jopa sileä itse olet jo oma.

3. Kookosöljy torjumiseksi kaksihaaraisia

Aivan kuten teollisuusmaiden tuote, kookosöljyä voidaan käyttää ohjaamaan hiusten määrä ja poistaa split päättyy. Levitä pieni määrä, että kämmen ja hieronta lankojen päiden varovasti. Pese hiukset normaalisti, öljyn poistamiseksi.

4. Kookosöljy nopeuttaa kasvua lankojen

Samaa menettelyä käytetään kärkiä voidaan tehdä vaijerin yli, jotta hiukset kasvavat nopeammin. Samoin kannattaa pestä hiukset normaalisti shampoo ja hoitoaine lopussa prosessin.

5. kookosöljy nopeuttaa kynsien kasvua

Voima kookosöljy nesteytys on niin suuri, että myös stimuloi kynsien kasvua. Hieronta alueella lähellä kynsinauhat öljyn ja mahdollistaa tuotteen imeytyä. Huomaat eron.

6. Kookosöljy pehmentää ihoa merkkejä

Ei vain värjää ihon voidaan torjua kookosöljy. Se on myös tehokas tasoittaa akne merkit, esimerkiksi. Koskea vain sitä yhteisenä kosteusvoidetta päivittäin.

7. Kookosöljy torjua hyönteisiä

Kun sekoitettu yrtit kuten minttu tai rosmariini, kookosöljy tulee voimakas luonnollinen hylkivä. Sitä paitsi ei sisällä kemikaaleja käytetään teollisuuden tuotteiden hylkivä voidaan tehdä kotona, mikä tekee siitä edullisempaa.

Kookosöljy on antioksidanttisia ominaisuuksia ja voi parantaa eri kehon toiminnot, kuten immuunijärjestelmää, suoliston toiminta ja jopa toiminnan kilpirauhasen. On kuitenkin erittäin tärkeää kuulla ravintoterapeutin ennen lukien tuotetta elintarvikkeissa.