Miten tehdä täydellinen meikki: vihjettä - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Jokainen nainen tietää, että meikkiä, jos hyvin tehty, on mahdollisuus jättää hänet ihana, korostaen, mikä on kaunein kasvot ja peittää mahdollisia puutteita.

Kuitenkin, se ei ole aina mahdollista mennä salonki ja luottaa näyttäviä on ammattimiehen työtä meikkitaiteilija ... Usein johtuvat sitoumukset viime hetken; Talousarvion menojen kauneuden vähenee samassa kuussa, muun muassa siksi, ja lopulta ainoa ratkaisu päätyy "improvisoida" tehdä kotona jo ennen lähtöä!

Lisäksi ne ovat paitsi loppua nimitykset viikonlopun juhlaan, että naiset muodostavat. Monet heistä on tapana tuottaa päivittäin mennä töihin, esimerkiksi.

Ajatellut sitä, on tärkeää, että he tietävät, miten oikein meikin joko päivä päivä, joko tapahtuman tai balladi.

Mutta jos siitä huolimatta, että turhaan ja rakastan ulos siisti talo, ei edelleenkään tiedä kovin hyvin, miten soveltaa meikkiä, ihastut vinkkejä alla. Ne ovat tärkeitä ja käytännön ohjeita tahansa nainen, joka haluaa oppia tekemään täydellinen meikki!

1. vetoa kurssin automaquiagem

Miten tehdä täydellinen meikki: vihjettä - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Veto automaquiagem kurssi on luultavasti yksi tunnetuimmista keino naisille, jotka haluavat oppia soveltamaan meikkiä kuin ammattilaiset.

Flavia Regina Rotta da Silva, professori Senac Rio Claro, kertoo, että kurssin automaquiagem, asiakas voi oppia perustekniikat asianmukaiseen elintärkeiden tuotteiden vinkkejä oikeiden varjossa säätiö, jauhe ja peitevoide, käyttö harjat, soveltamalla neste eyeliner ja perus väriyhdistelmät saavuttaa harmoninen meikkiä.

Mutta tekemistä kurssin automaquiagem jokainen nainen voi oppia soveltamaan meikki (myös ne, jotka eivät ole koskaan uskaltautuneet käytännössä)?

"Uskon kyllä, että jokainen nainen voi oppia miten soveltaa meikkiä. Kuitenkin aikana automaquiagem hän oppii tekniikoita, mutta vain vakiintuneen käytännön paranee ", sanoo Flavia.

2. Harjoittele meikkiä kotona

Miten tehdä täydellinen meikki: vihjettä - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Olet tehnyt kurssin automaquiagem?! Hienoa, nyt temppu on: alkaa tehdä erilaisia ​​meikkejä kotona, täydellinen.

Ja vaikka et ole tehnyt tiettyä reittiä, mutta on pohja, kuten meikki, ohjaus on edelleen "juna"!

Laís Martinelli, bloggaaja Kaksi Club, sanoo hän oppi hänen ensimmäiset askeleet muodostavat nähdä äitinsä meikkiä, käyttämällä vanhan hyvän eyeliner, punastua ja ripsiväri. "Mutta sitten tunsin tarvetta oppia lisää, joten aloin etsiä internetissä. Aloin nähdä useita video opetusohjelmat YouTubessa, puolue meikkiä ja päivittäisen ... opin kiinni ripset ja eyeliner tehdä kissanpentu ", hän sanoo.

Lais sanoo hän oppi, että verhous on käytettävä geeli, sillä "alkajaisiksi", koska verkko on mahdollista vain kokeneimmista. "Olen harjoitellut kovaa, jotta se normaali meikki ... Olen koulutettu keskeltä ulos ja sitten keskellä silmään ... Jos pyydetty toisesta päästä toiseen, päädyin tekevät erittäin paksu viiva lopussa", hän sanoo. "Joka tapauksessa, aina kesti jonkin aikaa pois minun päivä kouluttaa joitakin asioita oppinut Internetissä. Tärkeintä on kouluttaa, ota, kouluttaa uudelleen ", hän lisää.

Flavia da Silva ammattilainen korostaa, että paras tapa kouluttaa on jättää siihen mennessä, kun menet ulos (eli kun olet meikki on hyvä). "Aika kouluttaa on, kun olet kotona, erittäin päivä se, teillä ei sitoudu ja voi kokeilla, innovoida ja myös sallia virheitä, miksi ei?! Jos et ole hyvä, vain poista meikki ja aloittaa alusta, "oppaita.

3. Noudata vihjeitä ja opetusohjelmia bloggaajia

Miten tehdä täydellinen meikki: vihjettä - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Tämä on valmistunut edelliseen vihje: hyvä vaihtoehto kouluttaa (ja jopa oppia soveltamaan meikki) on seurata ohjeita ja ehdotuksia bloggaajia, jotka tekevät usein videoita askel askeleelta, miten tehdä tiettyjä meikkiä.

Vaihtoehdot ovat lukuisat. Mutta yksi kuuluisimmista kauneutta bloggaajat - jotka antavat vinkkejä ja ohjeita siitä, miten tehdä meikkiä naimisiin - on epäilemättä Julia Petit, välipaloja.

Camila Coelho Super turhaan viittaus on myös tällä hetkellä tytöille ja naisille, jotka haluavat oppia soveltamaan meikkiä tai yksinkertaisesti etsivät vinkkejä ja ideoita tehdä erilaisiin tilaisuuksiin.

Opetusohjelman alla, esimerkiksi Blogger opettaa aloittelijoille valmistautua ihon meikki.

Alice Salazar, peili Blogini on myös tullut tunnetuksi koska sen eri opetusohjelmia ja yleisvihjeitä meikkiä.

Mutta nämä ovat vain kolme niistä monista bloggaajia, jotka tarjoavat hyviä vinkkejä ja opetusohjelmia uskomattoman (ja yleensä video) osoittaa askel askeleelta, miten tehdä täydellinen meikki erilaisiin otteeseen.

Muista, että ohjeet saatavilla oppitunnit eivät tarkoitettu vain naisille, jotka jo osaavat tehdä suhteellisen hyvin, monet bloggaajat tehdä videoita erityisesti omistettu aloittelijoille.

Ja paras?! Kaikki tämä ei maksa mitään! Vain liikearvo käyttää blogeja ja videoita sekä halua tehdä kotona!

4. vetoa hyviä tuotteita

Miten tehdä täydellinen meikki: vihjettä - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Jolla ei ole tapana meikki kotona ehkä tiedä, mutta hyvät tuotteet tekevät kaikki ero tulos meikki.

Tämä ei välttämättä tarkoita, että käyttää liikaa rahaa ostaa tuotteita. Useimmat bloggaajat yleensä laittaa niiden opetusohjelmia ja blogikirjoituksia on listan listan tuotteista käytetään erityisesti merkin ja tuotteen vihjeitä, testattu ja hyväksi havaittu (tai huonoja) eri hintaluokissa.

Siten se on sinun tutkia ja päättää minkälaista / tuotemerkille on halukas ostamaan. Ainoa vaatimus on, että valitut kohteet ovat laadukkaita, jotta ärsytystä ja / tai iho-ongelmia, ja muita ei-toivottuja tuloksia. Tarkistaa joitakin valikoimat hyviä tuotteita investoida:

  • 10 meikki suosittelemia bloggaajat
  • Miten ostaa hyvä meikki kuluttamatta paljon
  • 10 huulipunat että jokaisella naisella pitäisi olla

On myös tärkeää valita sopivia tuotteita tyyppiä sitä ja ihanteellinen sävy (ei paljon kevyempi kuin ihon sävyä, esimerkiksi). "Kun valitset tuote, on tärkeää testata sitä kasvoihin. Usein ihmiset päätyvät testaus käsillä ja aikaa käyttää sitä, ymmärtää, että väri ei ole viileä ... Tämä johtuu värieron olemme näissä ruumiinosat, "sanoi Flavia, opettaja Senac.

5. Pysy valppaana temppuja jotka ymmärtävät meikki

Miten tehdä täydellinen meikki: vihjettä - Naiset Vinkkejä

Kuva: Thinkstock

Kuten jo todettiin, useimmat bloggaajat antavat hyviä tuotteita ja vinkkejä opettaa joitakin temppuja aika meikki. On aina tärkeää pitää silmällä näitä ohjeita.

Blogger Laís Martinelli, esimerkiksi sanoo hän haluaa pitää hänen iho "mahdollisimman luonnollisina", joten älä käytä säätiö tai kompakti. "Yksi temppu, että rakastan kun haluan tehdä meikki tehdä paremmin, ja ne kestävät kauemmin, on käyttää BB Cream ennen tehdä, koska se on täydellinen tuote ja jättää ihon yliluonnollisen", hän sanoo.

"Olen myös taitava Super valaisin, se on hienoa valoa koskettaa pisteitä haluat vaalia hänen kasvoilleen. Ja käyttää valkoista lyijykynällä vesilinjan vesi on toinen temppu käytän avata ja kevyt ilme, "lisää Laikseen.

Blogger-tilin vielä haluat käyttää aurinkopuuteria sijaan punastua "antaa enemmän luonnollisen ja Seaside meikki, myös talvella."

"Rakastan myös hyvin siisti maskin silmäripset. En yleensä jatkaa paljon meikkiä, mutta sanon, että tämä on täydellinen yhdistelmä: BB Cream, aurinkopuuteria, eyeliner, ripsiväri ja valaiseva ", sanoo Lais.

Blogger myöntää, että on olemassa meikki tuotteita hyvä, halpa ja helppo löytää. "BB Cream, jotka käyttävät on Maybelline, saatavilla apteekeissa ja supermarketeissa; ja suosikkini ripsiväri on alkuperäinen L 'Oreal Voluminous myös helppo ostaa ", hän toteaa.

Mutta muista, että bloggaajat eivät ole ainoat vaihtoehdot: Voit saada joitakin tärkeitä vinkkejä ja meikki temppuja, esimerkiksi (a) meikki (a) luotat tai ystävien kanssa, jotka on jo enemmän harjoitusta aihe.

Eli tällä hetkellä, ei nainen voi poistua talosta sillä tekosyyllä, että eivät käytä meikkiä, koska hän ei voi tehdä sitä!

Vedonlyönti aikana automaquiagem, puhua ihmisille, jotka osaavat jo meikki, ja seuraa vinkkejä ja videot bloggaajia aiheen asiantuntijoita, ovat yksinkertaisia ​​keinoja, mutta erittäin tehokas, että nainen oppia tekemään täydellisen meikkiä!