Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Nykyään hiusvärejä käyttää kotona ovat yleisiä ja yhä helppo levittää. Suurin ongelma on tällä hetkellä tietää, kuinka soveltaa tuotteen ryhtyä tarvittaviin varotoimiin asianmukaiseen käyttöön.

Sitä paitsi matot, pyyhkeet ja vaatteet, kun väriaine on kosketuksissa ihoon se synnyttää myös paikkoja, ja he eivät tee mitään hyvin. Mukaan hiusmuotoilija Nizza Cavalcante, Maria Beleza salon "väriaineet saattavat aiheuttaa punoitusta, kutinaa ja ärsytystä herkälle iholle", joten ennen kuin koko hiukset, on tärkeää testata tuotetta iholla.

Professional ehdotus vähentää väriaineen vaikutusten iho on valita väriaineet, jotka ovat vähemmän aggressiivisia, ja siksi aiheuttaa vähemmän allergioita.

Myös tahrat ovat hyvin vaikea lähteä. Alla epätavallisia menetelmiä tuotteiden olet kotona, jotka voivat olla tehokkaita poistamaan väriaine iholla:

1. Pesuaine

Levitä pieni määrä astianpesuaine alueella tahra hankaamalla sormin. Jos tummempi täplät, tai ovat ihon pidempään, käyttää kosteaa kudosta tai puuvilla kasteltu pesuainetta ja vettä pestä alueella.

Lue myös: 7 koskeviin kysymyksiin hiusvärin

Parhaat tulokset, seosta, jossa on kaksi osaa pesuainetta ja kaksi osaa natriumbikarbonaattia, tahnaksi ja soveltaa alueen hankaamalla sormella tai puuvilla.

2. Hammastahna

Vaimentaa kärsineen alueen ja soveltaa pieni määrä hammastahnaa, hankausta liikkein varten 30-60 sekunnin ajan tai kunnes tahra on poistettu kokonaan. Kun menettely, pese lämpimällä vedellä ja saippualla, kuivaa pyyhkeellä.

3. Vaseliini

Samoin kuin edellä olevia proseduureja, jonka määrä on vaseliini levittää tahra, varoen niin, että tuote ei ole silmiin. Jos tuote on väriaine väri, puhdas ja aloittaa tekniikka, kunnes lopullinen tulos.

4. Vauvaöljyä

Sormilla, Levitä runsas kerros laikkuja öljyn vauvoille. Anna vaikuttaa yön yli ja huuhtele alue lämpimällä vedellä ja saippualla herätä.

5. hoitoaine

Vanupuikolla, sovelletaan hiukset geeli koko alueella tahroja, hankausta liikkein. Tarvittaessa, pese ja käynnistää menettelyn, kunnes tahra on hävinnyt.

Lue myös: Forum hiusvärin pidempään?

6. Etikka

Tee seos yhtä suuret osat vettä ja etikka ja sovelletaan värjätään alue avulla puuvilla. Hieroa liikkein, kunnes tahra on poistettu kokonaan. Jos et anna tuloksia, yritä keskittyä seokseen etikalla ja toista prosessi.

7. Savukkeiden tuhkaan

Hämmästyttävää, savukkeen tuhkan ovat erittäin hyödyllisiä poistamalla väriaine tahroja. Kostuta puuvilla tuhkassa ja hankaa alueella. Välttää voimakasta hajua savukkeen tuhkan kirjan kaksi päivää ennen väritys avoimessa astiassa, ja lisää hieman talkkia.

8. makeutusaine

Samoin kuin edellä on mainittu, ajatus on liota puuvilla tuotteen ja hankaa aluetta, kunnes tahra helman, toistaen prosessi tarvittaessa. On tärkeää muistaa pestä iho sitten välttämällä.

Miten välttää mustetta iholla

Kuva: Thinkstock

Kuva: Thinkstock

Toinen ratkaisu varmistaa hyvä puhdas ja ilman jälkiä hiusvärin iho on ottamassa menettelyjä ennen värjäystä, jotta suojaamaan ihoa vastaanottamaan pigmentti. Käytä aina käsineitä ja tukevat pyyhe hartioilleen ja kaulaa estäen musteen näille alueille.

Mukaan Nizzan suojarasvaa geelit, voiteet, hoitoaineet ja voiteet perinteiseksi alueella, joka voi vaikuttaa luo eräänlaisen esteen väriaineen ja ihoa ja estää tarttumista tahroja. Lisäksi ammattilainen ehdottaa myös: "pese alue shampoo antirresíduo helpottaa poistamista ylimääräinen muste."

Lue myös: sävy tai väriainetta, joista yksi käyttää?

Caprice suojella ihoa ennen langan värjäysmenettelyn. Tiputtelua, seuraa vinkkejä ja takaa ihon ilman toivottuja vikoja!