Kavitaatio: mitä se on, hyvät ja huonot puolet - Naiset vinkkejä

Etsintä täydellisesti rakenteeltaan, jolla ei ole selluliittia ja puutteita on mitä johtaa naisia ​​leikkaussalit vähentämiseksi paikallisia rasvaa.

Kuitenkin se tulee markkinoille uusi hoitovaihtoehto, joka lupaa samojen tulosten rasvaimu, mutta vähemmän invasiivisia tavalla: kavitaatio.

Tämän tyyppinen menettely ei tarvita leikkauksia, ottamista klinikan ja nukutuksen. Mukaan kosmetologi Maria Claudia Fernandez, kavitaatio on vaihtoehto niille, jotka haluavat päästä eroon injektioita.

Toisin kuin rasvaimu, kavitaatio kautta laite, jossa ultraääni tekniikkaa, joka kykenee indusoimaan syntymistä pieniä kuplia rasvakudokseen. "Koska kalvot rasvasolujen ovat hyvin herkkiä, rikkoutuu paineen hoitoon, mikä tekee tästä materiaalista myöhemmin kulkeutuvat kehosta", kertoo Maria Claudia.

Tämä menettely on tarkoitettu naisille, jotka haluavat vähentää selluliittia ja rasvakudokseen ilman leikkauspotilaiden. "On kuitenkin tärkeää varoittaa, että riippumatta valitun hoidon, naisen pitäisi harjoitella liikuntaa ja on tasapainoinen ruokavalio, jotta hoito voidaan tehokkaasti", sanoo kosmetologi.

Maria Claudia, kavitaatio on kivuton ja menettely on erittäin turvallinen. "Kuka haluaa tehdä, sinun täytyy kääntyä lääkärin käytös rutiinikokeet onko kaikki on hyvin elimistöön. Kun tekee menettelyn, naiset voivat palata rutiinia normaalisti ", kertoo Maria Claudia Fernandez.

Kuitenkin, kuten mikä tahansa kauneudenhoitopalvelut, Meidän täytyy pitää kiinni vasta-aiheet ja pyytää apua lääkäriltä. "Kaikki menettelyt, että potilas tekee, on suositeltavaa pyytää ajo asiantuntija, tämä siksi, mikä on hyvä yksi ei voi olla hyvä, että joku muu", sanoo kosmetologi.

Siksi raskaana olevat naiset, esimerkiksi voi suorittaa kavitaatiota. "Hypertensiopotilaat tulisi nähdä myös pois tällaista hoitoa. Heille paras sinun tarvitsee vain harjoituksen ohjaa lääkäreitä, "ehdottaa Maria.

Jos tehdään erikoistuneissa klinikoiden ja lääketieteellistä seurantaa, tällaista hoitoa on paljon enemmän hyötyä kuin haittaa. "Jos se tehdään vastuullisesti ja selkeä, mukana asiantuntija, tämä hoito voi olla tehokas ja turvallinen", sanoo Maria Claudia.