Ohjaa Black Beauty - Naiset vinkkejä

Musta kauneus on erityinen touch ja siksi tarvitsevat erityistä huolenpitoa. Joka on musta iho ja kihara tai kihara tukka voi olla epävarma, kun se tulee huolehtimaan kiharoina tai valita ihanteellinen värit meikkiä. Mutta mitään muutamia temppuja kesyttää lukot ja on säteilevä iho. Auttaa, olemme perustaneet Black Beauty oppaan vinkkejä voit tehdä hyvin siellä.

iho

Esittelyn lisäksi enemmän etuja ja olla kestävämpi kuin vaalea iho, musta iho tarvitsee myös päivittäinen hoito säilyttää luonnon kauneusvirhettä ja estää ikääntymisen vaikutukset.

Musta iho on runsaasti melaniinia ja tarvitsee suojaa, koska se on todennäköisesti paikalla. Päivän aikana on tärkeää soveltaa aurinkovoidetta SPF 15, mieluiten öljytön (ei öljy) ei lisätä kasvojen öljyinen.

Toinen tekijä, joka ansaitsee huomiota, on musta iho on suurempi määrä hikirauhaset, aiheuttaen hikoilu, joten se on enemmän öljyjä, jotka selvästi ihon ja on alttiimpi akne ja follikuliitti.

Näiden ongelmien välttämiseksi on tarpeen täydellinen puhdistus musta iho supistava tuote ja pese kasvosi syvä pesu saippualla ennen nukkumaanmenoa, herätä ja kun iho on luonnollista hehkua. Meikki tulee poistaa, jotta vältetään jatkunut öljyn ja ulkonäkö finnejä kasvoissa.

Toinen vihje varmistamaan entistä kaunis ja pehmeä iho on aina tehdä hyvä kosteusvoiteet musta iho ja määräajoin pensaikot, kaksi tai kolme kertaa viikossa.

Esteettisiä hoitoja musta iho, hoito on vahvistettava aikana ja sen jälkeen menettely vaurioiden välttämiseksi ja lisäävät ulkonäköön viat ja arvet. Pinnallinen kuorinta ja pienitehoinen laser ovat lievempiä hoitoja ja sopivin, sillä paitsi uudistaa ja vaalentaa tahroja, älä vahingoita musta iho.

ruumis

Kehon täytyy sammutettua päivittäin, edullisesti suihkun jälkeen omaavia tuotteita rypäleen öljy, makadamiapähkinä tai hasselpähkinä. Poistaa kuolleita soluja ja jättää kaunein musta iho, ihanteellinen on tehdä vartalokuorinnan kerran viikossa. Kuorii ja kosteusvoide tulisi soveltaa ympäri kehoa, kiinnittäen erityistä huomiota kyynärpäissä, polvissa ja jalat, jotka ovat yleensä hyvin kuiva ja vaalea ulkonäkö.

Koska sen korkea kollageenisisällöstä ihon mustia naisia ​​on enemmän kimmoisuutta ja aiheuttaa vaikeita ongelmia, kuten selluliittia ja notko. Toisaalta voi olla raitoja helpommin, joten sinun täytyy huolehtia kehon soveltamalla tiettyjä tuotteita, moninkertaistamaan hoito erityisesti tiineyden ajan ja välttää lyttyyn vaikutusta rasvan ja laihtua nopeasti.

ruoka

Terveellisesti on myös tärkeää säilyttää kauneuden musta iho. Siksi päävirta vinkit musta iho kuluttavat elintarvikkeita runsaasti kuitua, vihanneksia, hedelmiä, vihanneksia ja vähärasvaista lihaa. Nämä elintarvikkeet sisältävät vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat välttämättömiä sen varmistamiseksi, kauniimpi ja nuorekas iho, koska ne auttavat neutralisoimaan vapaita radikaaleja vastaa ikääntymiseen.

Parantaa nesteytystä musta iho, sinun täytyy kuluttaa runsaasti nesteitä koko päivän. myös välttää kaikkein tulisi kulutus elintarvikkeiden korkea tyydyttyneitä rasvoja ja sokereita, jotka lisäksi epäterveellistä, voi olla ensisijaisesti vastuussa lisääntyneestä öljyinen kasvojen ja akne ulkonäkö koska ne suosivat estäminen talirauhasten.

hiukset

Kihara tukka tai aaltoileva mustat naiset ovat paksut johdot, tarpeeksi määrä ja yleensä enemmän kuiva kuin toiset. Ja pitää ne kesytetty, sinun täytyy panostaa shampoot, hoitoaineet ja erityinen palopostit tämäntyyppisten hiuksia.

Antaa enemmän liikettä ja pehmeyttä, käytä jätettävää helpottaa untangle johdot ja mallintaa kiharat. Invest in tuotteita karitevoilla tai avokado öljyä nesteytyksestä. Jos haluat käyttää kuivaimen suoristaa langattomaan kumoa kiharat, käytä diffuusorin.

Bet oikealla leikataan tilavuuden pitämiseksi hyvin jakautuneena johdot ja sopiva muoto. Tukka, ihanteellinen leikkaus olisi pyöristetty takana ja edessä, alkaen leuka tasolla. Mitä kihara leikkauksen pitäisi koskaan olla suora, mutta modernit korkeimmillaan, kaltevuus tyyli tai irronneet antaa enemmän keveyttä.

Tasoitus yhä parempana naisilla tukka, jotka haluavat muuttaa ulkonäköä. Kuitenkin ennen kuin mitä tahansa kemiallista, hiukset tulisi valmistaa ja saada ammatillinen valvonta käsittelyn jälkeen.

meikki

Jotta täydellinen meikki musta iho, sinun täytyy tietää, miten valita sävyjä, jotka ovat sopivia tyypin ja ihon värin ei saada keinotekoista tai liian ladattu ulkonäköä.

Ensimmäinen vihje siitä, miten valita perusäänellä ja ihanteellinen kompakti, onko musta ihonväri on taipumus kohti punainen tai keltainen ja testata suoran tuotteen kasvoihin ennen ostamista. Sävy sopii peitevoide piilottaa tummia ja iho epätäydellisyydet on tumma beige.

Antaa terveellisemmän ulkonäkö kasvot, väri tummanruskea blush, ruskea kahvi, palaneen vaaleanpunainen ja terrakotta ovat täydellinen sävyt musta iho.

Bet varjo värit, kuten kupari, kulta, tumma pinkki, suljettu punaviini, munakoiso, graffiti, viinirypäleet, syvän sininen ja viininpunainen täydennetty kynällä aivohalvaus tai tummaa ja antelias kerrosta ripsiväriä parantaa ulkonäköä.

Huulet olisi korostettava sävyillä vaaleanpunainen ruskea, oranssi ja alaston sävyt päivällä ja suljettu enemmän vivahteita ja elinvoimainen kuin viiniä, ruskea, punainen ja oranssi yöllä näyttää. Huulipunan samettinen lehdet tekevät paljon kauniimpi ja viehättävä, veto kärjestä.